Céginformációk   Rólunk    Termékek    Megoldások    Szolgáltatások    Újdonságok   Elérhetőség EN HU RO DE


Megoldásokat kínálunk különböző iparágaknak


Több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezünk bevonatok készítése terén, tudjuk, mit várnak el vevőink. Kidolgozott technológiáinknak, széles termékkínálatunknak és magas minőségi szintünknek köszönhetően a legmagasabb igényeknek is megfelelünk.

de ani de experienţă în realizarea acoperirilor pentru suprafeţe, cunoaştem ce urmăresc clienţii noştri. Tehnologia elaborată, o paletă largă de produse şi cele mai înalte standarde de calitate oferă condiţii optime pentru a face faţă celor mai ridicate pretenţii ale Dv.

A megfelelő megoldás

Gépjárműgyártás

Műszakilag kiérlelt anyagok, minőség az utakon
BI-RO PLAST SRL a gépjárműgyártás valamennyi szektorában használt magas színvonalú bevonatokat állít elő. A bevonatok speciálisan az iparág követelményeinek megfelelő fizikai és vegyi jellemzőkkel rendelkeznek, ami zajcsökkentő, korrózióvédő, tapadásgátló tulajdonságokat jelent.
BI-RO PLAST SRL a legjobb megoldásokat kínálja a gépjárművek és részegységek gyártóinak.

Vízkezelés

BI-RO PLAST SRL a vízkezelési és szűrési technológiákban használatos speciális bevonatokat állít elő.
Ezek a modern vízkezelő berendezések alkatrészeitől elvárt mechanikai és vegyi jellemzőket mindenben teljesítik. Kitűnő kopásállóságuk és vegyi ellenálló képességük biztonságos működést garantál a berendezés teljes élettartama alatt.

Hengerek

Méretre szabott megoldások a súrlódásmentes működésért
BI-RO PLAST SRL has az ipari hengerek gyártásában használt speciális bevonatokat kínál. Ezek a burkolatok a papírgépekben, gyümölcsprésekben és hasonló berendezésekben előforduló vegyi, mechanikai és termikus igénybevételt messzemenően bírják, tartósságuk kiváló. 
BI-RO PLAST SRL a legjobb megoldásokat kínálja a papíripari hengerek gyártóinak.  

Bútoripar

Kidolgozott technológia és magas precizitás – a siker feltételei
BI-RO PLAST SRL a bútoriparban használt felületbevonatok széles skáláját kínálja. A bevonatok jellemzői a szektor elvárásainak – megjelenés, korrózióval szembeni ellenállás, tartósság – mindenben megfelelnek.  
BI-RO PLAST SRL a bútoriparban használt nagyszámú terméket kínál.

Gép/szerszámgyártás

Kidolgozott technológia és magas precizitás – a siker feltételei
BI-RO PLAST SRL a gépgyártó és szerszámgyártó iparban használt felületbevonatokat gyárt. Ezek a bevonatok az iparágra jellemző fizikai, vegyi és termikus igényeknek megfelelőek szilárdságuk, dielektromos jellemzőik, hőállóságuk és tapadásgátló tulajdonságaik tekintetében.
BI-RO PLAST SRL kínálata a gépgyártó iparban számos területen használatos termékeket foglal magába.

Orvosi műszerek

BI-RO PLAST SRL az orvosi műszerek gyártóinak is a célnak megfelelően magas műszaki színvonalú bevonatokat kínál. Ezek kiváló tapadásgátló tulajdonságaiknak köszönhetően könnyen tisztíthatóvá teszik a műszereket.
BI-RO PLAST SRL megoldást kínál sokfajta technikai problémára az orvosi műszerek gyártása terén.

Rögzítéstechnika

BI-RO PLAST SRL a rögzítő elemek bevonására speciális bevonatokat fejlesztett ki. Horgok, csavarok, bármilyen rögzítő vagy összekötő elem olyan bevonattal látható el, amely a felhasználási helyen elvárt mechanikai és vegyi ellenálló képességgel rendelkezik.
BI-RO PLAST SRL a rögzítő elemek gyártásához használt legjobb bevonatokat kínálja.

SC BI-RO-PLAST SRL

Minicoat, Poliamid borítások, PTFE, PVC, HALAR, Polietilén
Partner: www.biroplast.ro www.leuze-co.de www.wellpoint.ro
Actualizat: 28.04.2014