Acasă    Despre Noi    Produse    Soluţii    Servicii    Actualităţi    Contact EN HU RO DE
   
   

 


Acoperiri Halar


Halar ECTFE este o masă plastică fluorurată termoplastică excelentă cu proprietăţi termice, chimice şi dielectrice foarte bune. Halar ECTFE se aplică pe suprafaţă prin pulverizare electrostatică urmată de topire termică. Grosimea stratului de acoperire este între 0,3 şi 0,5 mm în funcţie de capacitatea termică a piesei.

Domenii de utilizare
Prin combinarea proprietăţilor antiaderente, rezistenţei la uzură şi excelentei rezistenţe la coroziune, Halar se pretează în mod deosebit pentru acoperirea suprafeţei la:
- Corpuri de filtru, rezervoare, pompe, clapete de închidere în instalaţii de stocare şi de transport ale fluidelor agresive.
- Piese de maşină, băi şi schimbătoare de ioni, între altele în instalaţii de galvanizare şi în industria semiconductorilor.
- Piese unde este importantă în acelaşi timp rezistenţa la uzură şi la coroziune în medii agresive.

Proprietăţi
Halar ECTFE se aplică pe suprafaţa metalului prin pulverizare electrostatică. prin acest procedeu se realizează mai multe straturi, astfel grosimea acoperii poate fi variabilă. Deci, în funcţie de utilizarea piesei, se poate realiza o grosime optimă a acoperirii.
- protecţie anticorozivă excelentă, combinată cu proprietăţi termice bune
- rezistenţă la uzură
- netedă şi fără pori
- nu conţine solvenşi
- proprietăţi antiaderente bune
- în loc de a utiliza aliaje speciale scumpe, se poate folosi oţel obiţnuit OL 37 sau asemănător, acoperit cu Halar ECTFE. Se obţine rezistenţă la coroziune mai bună şi o suprafaţă mai netedă la costuri mai mici
- după ce acoperirea Halar s-a răcit, este posibilă prelucrarea ei mecanică. Prin urmare, se poate realiza o acoperire mai groasă, care apoi se poate prelucra la dimensiuni foarte precise
- foarte rezistentă la uzură şi durabilă

 
 
     
SC BI-RO-PLAST SRL
acoperiri minicoat, acoperiri cu polietilena, acoperiri cu PTFE, acoperiri cu PVC, acoperiri Halar

Partner: www.biroplast.ro www.leuze-co.de www.wellpoint.ro
Actualizat: 28.04.2014