Acasă    Despre Noi    Produse    Soluţii    Servicii    Actualităţi    Contact EN HU RO DE

Soluţii pentru domenii diferite


Cu cei peste 10 de ani de experienţă în realizarea acoperirilor pentru suprafeţe, cunoaştem ce urmăresc clienţii noştri. Tehnologia elaborată, o paletă largă de produse şi cele mai înalte standarde de calitate oferă condiţii optime pentru a face faţă celor mai ridicate pretenţii ale Dv.

Soluţii pentru toate domeniile

Industria automobilelor

Materiale încercate fac calitatea să ruleze.
BI-RO PLAST SRL are acoperirea specială de înalt nivel, potrivită diverselor aplicaţii în industria automobilelor. Aceste acoperiri au fost elaborate în mod special ţinîndu-se seamă de solicitările mecanice şi chimice care se întâlnesc aici, cum este rezistenţa la coroziune, proprietăţi antiaderente sau de antifonare.
BI-RO PLAST SRL oferă prin acestea cele mai bune soluţii pentru industria automobilelor şi furnizorilor de componente şi subansamble..

Tratarea apei

BI-RO PLAST SRL oferă acoperiri de înalt nivel tehnic utilizate în tehnica tratării şi filtrării apei. Acestea sunt exact corelate cu solicitările fizice şi chimce din instalaţiile moderne de tratare a apei.
Rezistenţa excelentă la uzură, şi la agenţi chimici asigură funcţionarea sigură pe o perioadă lungă.

Valţuri

Acoperiri croite pe orice proces fără cusur
BI-RO PLAST SRL are acoperiri pentru toate valţurile utilizate în diferite domenii. Acoperirile au fost elaborate la cel mai înalt nivel pentru a face faţă solicitărilor termice, mecanice şi chimice la care sunt supuse în maşinile moderne din industria hârtiei sau presele industriale pentru fructe, demonstrând elasticitate şi rezistență la uzură de cel mai înalt nivel.
BI-RO PLAST SRL iese în întâmpinarea tehnicienilor din industria hârtiei cu o ofertă cuprinzătoare despre tot ce înseamnă suprafaţa valţurilor.

Industria mobilei

Tehnologie elaborată şi precizie înaltă – cele mai bune puncte de pornire
BI-RO PLAST SRL oferă cea mai potrivită acoperire a suprafeţelor pentru orice utilizare specifică în industria mobilei. Cerinţele cărora acoperirile din acest domeniu trebuie să le facă faţă sunt între altele aspectul, rezistenţa la coroziune şi la solicitări mecanice.
BI-RO PLAST SRL oferă un sortiment dintre cele mai largi de acoperiri ale pieselor pentru industria mobilei.

Construcţii de maşini şi unelte

Tehnologie elaborată şi precizie maximă – cele mai bune puncte de plecare
BI-RO PLAST SRL dispune de acoperiri elaborate pentru diverse utilizări în industria constructoare de maşini. Aceste acoperiri se îndeplinesc cerinţele impuse de solicitările fizice, chimice şi termice din aceste maşini, cum este rezistenţa mecanică ridicată, rezistenţa la străpungere electrică, proprietăţi antiaderente sau rezistenţa la temperaturi ridicate.  
BI-RO PLAST SRL oferă o gamă largă de acoperiri utilizate în industria constructoare de maşini.

Tehnica medicală

BI-RO PLAST SRL dispune de acoperiri elaborate cu aplicaţie în realizarea produselor de tehnica medicală. La elaborarea acestora s-a pus accentul pe prorietăţile pe care trebuie să le aibă produsele din acest domeniu, cum este antiaderenţa care permite curăţirea uşoară a obiectelor.
BI-RO PLAST SRL deschide astfel cele mai bune căi de realizare a planurilor producătorilor de tehnică medicală.

Elemente de fixare

BI-RO PLAST SRL are tipul de acoperire potrivit pentru diverse produse din domeniul fixării. Cârlige, şuruburi sau alte elemente de îmbinare, acoperirea este corespunzătoare solicitărilor fizice şi chimice din locul şi modul de utilizare. 
BI-RO PLAST SRL oferă o gamă largă de servicii producătorilor elementelor de fixare şi îmbinare.

SC BI-RO-PLAST SRL
acoperiri minicoat, acoperiri cu polietilena, acoperiri cu PTFE, acoperiri cu PVC, acoperiri Halar

Partner: www.biroplast.ro www.leuze-co.de www.wellpoint.ro
Actualizat: 28.04.2014